"Mainonta on investointi, johon millään yrityksellä ei ole varaa olla investoimatta"

Autoharrastajille ja muille moottoripäille kalentereita
 
Espoolainen valokuvaaja ja freelance-toimittaja Ari Berghäll on julkaissut vuodesta 2010 saakka kotimaisista Hot Rodeista ja Kustomeista koostuvaa Hotrodkalenteria. Tänä syksynä ilmestynyt kalenteri on jo järjestyksessään viides. Kuvat on otettu eri kotimaisissa tapahtumissa kuluneen kalenterivuoden aikana.

  
HOTRODKALENTERI 2014 

Kaikki kuvat on kuvattu vuoden 2013 aikana kotimaan eri harrasteautotapahtumissa. Hotrodien lisäksi myös Kustomit ja moottoripyörät esiintyvät kalenterissa!

 

HYLÄTYT HUOLTOASEMAT-KALENTERI 2014

Hylättyistä huoltoasemista koostuva kalenterin kuvia on kuvattu kesällä 2013 ympäri Suomea. Alun perin tarkoituksena oli vain dokumentoida autioituneita huoltoasemia omaksi iloksi. Pian kuvia kertyi kuitenkin niin paljon, että niistä julkaistiin oma kalenterin.


DRAG RACE KALENTERI 2014

Vanha rakkaus moottoriurheiluun ja etenkin kiihdytysautoiluun ”pakotti” tekemään vielä yhden kalenterin kesän 2013 kiihdytysautokisoista. Mukana on liikettä ja moottoriurheilun tunnelmaa.

 

Jokainen kalenteri on painettu kotimaassa laadukkaalle suomalaiselle paperille ja on kooltaan A3 (210 mm leveä ja 420 mm korkea). Yläreunassa on kierresidonta ja ripustusreikä. Jokaisessa kalenterissa on yhteensä 49 laadukasta kuvaa. Kalenterin hinta 20 € (lisäksi posti-ja pakkauskulut).

DRAG RACE KALENTERI, HYLÄTYT HUOLTOASEMAT KALENTERI tai HOTRODKALENTERI on myös oivallinen asiakaslahja. Yrityksen logo painetaan kalenterin jokaiselle sivulle ja näin saat asiakkaillesi yksilöllisen ja erilaisen yrityslahjan. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Minimi painosmäärä on 20 kpl

Lisätiedot: ari.berghäll@arialmainos.fi , 0500-911 701

www.arialmainos.fi

https://www.facebook.com/Hotrodkalenteri